Kako male sportske klubove osloboditi administrativnih briga prilikom organizacije natjecanja?

Gimnastičke sprave

Organizacija sportskih natjecanja može biti izazovna, posebno za male i srednje velike sportske klubove gdje većina posla pada na jednog ili nekoliko ljudi. U posljednje vrijeme jako često čujem: “nedostaje nam ljudi/trenera”. U različitim sportovima i krajevima Hrvatske.

Voditelji klubova često balansiraju između treninga, administracije i brojnih drugih obveza. 

Ako ste se našli u sličnoj situaciji, imam rješenje za vas! Ovaj blog post će vam pojasniti kako si možete olakšati organizaciju natjecanja delegiranjem i prepuštanjem dijela posla drugome (primjerice meni ili drugom virtualnom asistentu).

Zašto je administrativna priprema ključna?

Bez obzira na veličinu natjecanja, kvalitetna administrativna priprema je temelj uspjeha. Prikupljanje prijava, izrada biltena i izvještaja, unos ocjena, komunikacija sa sudionicima – sve su to zadaci koji zahtijevaju puno vremena i pažnje. Ako se ovi zadaci ne odrade pravilno i pravovremeno, to može dovesti do problema tijekom samog natjecanja, nezadovoljstva sudionika i loše atmosfere. A to nitko ne želi!

Kako početi s delegiranjem posla?

OK, znate da trebate pomoć, znate i tko vam može pomoći, ali nemate pojma kako krenuti? Kako biste dobili najbolju moguću uslugu, važno je suradniku pružiti detaljne informacije o vašem natjecanju. 

Zato smo pripremili kratki upitnik koji će nam pomoći da razumijemo vaše potrebe i formiramo individualiziranu ponudu. 

Ovaj upitnik možete popuniti za sebe, kako biste raščistili misli ili ga koristiti u kombinaciji s drugim obrascima koji se nalaze u sektoru Sport na ovoj stranici, ako samostalno pripremate natjecanje.

Možete ga i poslati e-mailom ili ispuniti u digitalnom obliku ovdje kako bismo se bolje pripremili za sastanak na kojem dogovaramo detalje suradnje.

 Pitanja u upitniku uključuju:
  • Osnovne informacije o klubu i natjecanju
  • Specifične administrativne usluge koje su vam potrebne
  • Posebne zahtjeve i rokove
 
Nogometna utakmica

Ne dopustite da vas administrativne obveze ometaju u vođenju kluba i organizaciji natjecanja. Prepustite te zadatke stručnjacima i osigurajte da vaše natjecanje prođe glatko i uspješno.

Ako ste mala organizacija koja nema dovoljno ljudi ili mislite da bih vam baš ja mogla pomoći prilikom organizacije natjecanja – slobodno me kontaktirajte putem kontakt forme ili mi pošaljite e-mail na martina@mbassist.hr.

Radujem se suradnji s vama i želim vam pomoći da vaše natjecanje bude uspješno i bez stresa!