Pravila privatnosti

MB Assist, obrt za usluge, vl. Martina Baus, brine o sigurnosti Vaših podataka. Molim Vas da pažljivo pročitate ova pravila privatnosti i nastavak o kolačićima kako biste znali na koji način i zbog čega prikupljamo određene podatke.

Pravila privatnosti navedena na ovoj web stranici mogu se po potrebi izmijeniti i stupaju na snagu odmah po objavi na samoj stranici. Podatke prikupljamo prvenstveno radi poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, ali i s ciljem boljeg razumijevanja Vaših potreba. Pojedini nam podaci služe za praćenje prometa i analizu posjetitelja stranice (prikupljamo ih putem Google Analyticsa), dok nam drugi podaci služe za kontaktiranje i slanje informacija o popustima i pogodnostima (podaci koje nam ostavljate putem kontakt formi).

Osobne podatke na ovoj stranici prikupljamo isključivo uz Vaš pristanak, putem kontakt forme. Ako šaljete e-mail putem kontakt forme, od Vas ćemo tražiti podatke o imenu, prezimenu i e-mail adresi. Te ćemo podatke pomno čuvati i nećemo ih prosljeđivati trećim osobama. Koristit ćemo ih samo za one svrhe za koje ste nam dali odobrenje, odnosno za odgovoriti na Vaš upit.

U svakom se trenutku me možete kontaktirati e-mailom na martina@mbassist.hr i zatražiti da Vas uklonim s liste kontakata. Na istu se e-mail adresu možete javiti ako imate bilo kakvih pitanja vezanih uz prikupljanje Vaših podataka. U svakom trenutku možete zatražiti da Vam pokažem koje vaše osobne podatke čuvam te podatke možete ažurirati ili tražiti da ih se trajno izbriše.

Adresa naše web-stranice je: https://mbassist-hr.

Kolačići

Ova web stranica koristi kolačiće kako bismo Vam mogli pružiti što bolje korisničko iskustvo. Kolačići se koriste za poboljšanje performansi same stranice i za potrebe digitalnog marketinga. Podaci prikupljeni preko kolačića su anonimni i preko njih se ne može otkriti Vaš osobni identitet. Uz kolačiće prve strane, koristimo i kolačiće trećih strana (Google i Facebook) koji nam pomažu pri analitici, praćenju konverzija i plasiranju oglasa. S ovom je stranicom povezan sustav Google Analytics pomoću kojega pratimo i analiziramo promet na web stranici. Podaci o posjetiteljima prikupljeni na ovaj način su također anonimni i ne mogu otkriti vaš identitet.

Kolačići su skupovi informacija koji se pohranjuju na osobno računalo u trenutku pregledavanja web stranice. Kolačići mogu, uz neosobne podatke, pohraniti i one osobne, no samo ako im Vi to dozvolite.

Za prikupljanje kolačića potrebno je Vaše dopuštenje. Nastavite li pregledavati našu web stranicu, smatrat ćemo da se slažete s prikupljanjem kolačića, tj. da ste pročitali, razumjeli i prihvatili ono što piše u ovom tekstu. Ako se s navedenim ne slažete, molimo Vas da ne koristite dalje sadržaje s ove web stranice.

Kolačiće u svakom trenutku možete obrisati i blokirati u postavkama svog web preglednika. Nakon toga ćete i dalje moći koristiti web stranicu, no neki elementi koji omogućuju bolje korisničko iskustvo više neće ispravno funkcionirati. Tijekom vremena ova će web stranica po potrebi mijenjati i smatrat ćemo da ste korištenjem ove web stranice pristali i na sve potencijalne izmjene sadržaja i pravila.

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu. Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Za korisnike koji pošalju svoje podatke putem kontakt forme, pohranjujemo osobne podatke (ime, prezime, e-mail adresa) dok god ne zatražite njihovo brisanje na adresu: martina@mbassist.hr. U bilo kojem trenutku možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o Vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.